Κάντε Αίτηση

Αίτηση

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Μέγα Γύρα Βροντούς // Όλυμπος – Tailor Made

Μέγα Γύρα Βροντούς – Βόρειος Όλυμπος

Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Northstars που ειδικεύεται στις υπαίθριες δραστηριότητες & στις επισκέψεις σημείων ενδιαφέροντος με γκρουπ 5-8 ατόμων, μπορεί να οργανώσει και να σας συνοδεύσει με ασφάλεια και συνέπεια στο βουνό του Ολύμπου και πιο συγκεκριμένα στον Βόρειο Όλυμπο.

Ο βόρειος Όλυμπος διαθέτει μονοπάτια γεμάτα χρώματα, μυρωδιές που προσφέρουν στον επισκέπτη ψυχική ηρεμία και γαλήνη. Πλατάνια, βελανιδιές, πεύκα, οξιές, κέδρα, αριές, γαύροι, έλατα και ίταμοι είναι μερικά μόνο από τα περίπου 100 είδη δέντρων και φυτών που συναντά ο περιπατητής.

Λίγα λόγια για την πεζοπορία μας:

Η συγκεκριμένη εξόρμηση απαιτεί συμμετέχοντες με καλή φυσική κατάσταση. Πρόκειται για κυκλική διάσχιση του Ρέμα Παπά σε φυσικό σκιερό μέρος από δάσος μαύρης Πεύκης και οξιάς. Πολλά ενδιαφέροντα μέρη συναντάμε στο δρόμο μας όπως η Θέση Ίταμος, όπου κάνουμε μία παράκαμψη από το μονοπάτι μας για να φτάσουμε στο ρέμα, η γαλάζια Λίμνη, η Θέση Σπηλιές και οι 3 Κακόσκαλες.

Ενδιαφέρον προκαλεί το καταφύγιο Κρεβάτια, όμορφος καθαρός χώρος με καλές παροχές για όποιον επιθυμεί διαμονή. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα κάνουμε ένα διάλλειμα για καφεδάκι και φαγητό για να συνεχίσουμε την κυκλική μας πορεία.

Συνεχίζουμε κατηφορικά προς το σημείο εκκίνησης. Το μονοπάτι έχει έντονη κατηφορική κλίση σε κάποια σημεία με θέα προς την Κατερίνη και την ατελείωτη ακτογραμμή. Πριν φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής θα συναντήσουμε την πανέμορφη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Θα πραγματοποιηθεί στάση για να προσκυνήσουμε και να βγάλουμε φωτογραφίες καθώς η θέα του φαραγγιού σου κόβει την ανάσα. 

Ο τερματισμός της πεζοπορίας θα γίνει στο αναψυκτήριο τους Αγίους Αποστόλους, όπου υπάρχει χώρος αναψυχής για τους συμμετέχοντες αλλά και για τους μικρούς μας φίλους.

Πώς να κλείσω θέση;

 • Συμπληρώνοντας την φόρμα “Κάντε Αίτηση” με την εκδρομή και τα άτομα που θα συμμετάσχουν
 • Τηλεφωνικώς στο + 30 6986768354
 • Μέσω email στο info@northstars.gr
 • Μέσω ραντεβού στο γραφείο

Με εκτίμηση,

⭐ NorthStars Πρακτορείο Εναλλακτικού τουρισμού

ΜΗ.Τ.Ε 0933Ε60000245101

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ NORTHSTARS

 • Οι υπαίθριες δραστηριότητες ενέχουν κινδύνους και γι’ αυτό απαιτείται υπεύθυνη συμπεριφορά από όλους τους συμμετέχοντες.
 • Οι αρχηγοί είναι έμπειροι και εκπαιδευμένοι, επομένως όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες τους, για να αποφύγουμε οποιοδήποτε ατύχημα. Ο ρόλος των αρχηγών και των συνοδών είναι σημαντικός για την ομαλή εξέλιξη της πεζοπορικής μας εξόρμησης.
 • Ο αρχηγός έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει από την πεζοπορία, για λόγους ασφαλείας, όποιον δεν έχει επαρκή εξοπλισμό και την ανάλογη φυσική κατάσταση.
 • Οι συμμετέχοντες, είναι απαραίτητο, να είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι και συνάμα να ενημερώσουν το γραφείο για χρόνιες παθήσεις, ώστε να ληφθούν τα αντίστοιχα μέτρα.
 • Οι συμμετέχοντες σε περίπτωση αδιαθεσίας, τραυματισμού, ζάλης κτλ ενημερώνουν έγκαιρα τους συνοδούς της πεζοπορίας.
 • Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης απαγορεύεται το κάπνισμα.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν μία μικρή σακούλα μαζί τους για τα απορρίμματά τους.
 • Προσπαθούμε να μη διαταράσσουμε το περιβάλλον μας με τη χρήση φορητών ηχείων. Σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας και απολαμβάνουμε την ηρεμία και τη γαλήνη της φύσης μας.
 • Προσέχουμε τη ρίψη αντικειμένων, τα οποία μπορούν να τραυματίσουν κάποιον άλλον πεζοπόρο.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανείς δεν απομακρύνεται και δεν αποσπάται από την ομάδα εφόσον δεν έχει ενημερώσει τον αρχηγό.
 • Το πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί σύμφωνα με την κρίση του αρχηγού με γνώμονα πάντα την ασφάλεια συμμετεχόντων και συνοδών καθώς και για την εύρυθμη εξέλιξη της δραστηριότητας.
 • Οι συνοδοί έχουν πιστοποιημένες γνώσεις Πρώτων Βοηθειών.
 • Οι ώρες του προγράμματος είναι ενδεικτικές και υπολογίζονται με βάση τις ταχύτητες του μέσου πεζοπόρου καθώς και την πορεία μιας εξόρμησης χωρίς τυχόν καθυστερήσεις.

Συλλογή εκδρομής

Στοιχεία Πεζοπορίας

 

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ 14,5 Km
ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ 6 ΩΡΕΣ ΜΕ ΣΤΑΣΕΙΣ
ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 838 m
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΜΕΤΡΙΑ (ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)

 

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

 

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 08:00
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ 10:00
ΤΕΛΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ 16:00
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18:00

 

Για να μάθετε περισσότερα για την εκδρομή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Αίτηση

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.